Frida M Thornberg

A day behind….

Ja lite så känns det för tillfället. Jag som alltid ligger steget före, ligger nu någon dag efter för det mesta. Men det är ganska omöjligt att hinna just nu. Så jag tänker att jag istället ska vara glad för det jag faktiskt hinner. Som att jag igår hann fånga dagsljuset ute en sväng mitt på dagen, köpa en härlig adventsbukett och några hyacinter. Och att jag idag fick se Alice avslutningsshow för Mini-artisterna. Åh vad hon älskade att stå på scenen inför 250 personer och dansa och sjunga. Där har jag nog hittat exakt rätt aktivitet för fröken. Och jag kan ju inte säga annat än att mamman också gillar det, showbiz är ju min värld liksom…

Men som sagt, en dag efter var det ja. Så mina lördagsbilder hann jag inte få upp igår, så här kommer de!

SAT0

Sat1

sat4Puss & sov gott!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Islandgirl

    Hej Frida,
    Jag ser och förstår att du har fullt upp men när du har tid skulle jag behöva bolla med dig.
    Jag skall göra ett större inköp av en klassisk julklapp till mig själv. Båda alternativen gör ett relativt stort hål i ekonomin så jag behöver tänka till.
    Valet står mellan en fantastisk, beige cashmeretröja från Ralph Lauren och Mulberrys Lily i medium. Svart eller Oak.
    Tröjan kostar 3595 och väskan ca 7500 kr. Vad tycker du är den bästa investeringen av de båda. Tröjan eller väskan? Båda alternativen kommer att användas flitigt.
    Stor kram
    Islandgirl

    1. frida

      Hej Islandgirl! Jag tycker valet är lätt! Självklart en Mulberry Lily! Jag lägger mycket hellre pengar på väskor, sjalar, skor och sånt man kan ha varje dag. Tröjan kommer du inte vilja använda lika ofta! Lycka till med ditt inköp!

      kram

  2. Malin

    Måste bara skriva och säga tack för att du bloggar! Sååå mkt inspiration. Ert hem är helt otroligt fint och helt i min smak. Blev allt lite orolig att jag inte skulle få se mer när det va virus? på bloggen nyligen haha. Nyfiken…vart ifrån är ert matbord? Elviras värld? Nöjd? Storlek? Ha en skön vecka!

    1. frida

      Tack! Ja bordet är från Elviras Värld och det är perfekt! Finns två iläggsskivor, så man kan alltså variera i tre olika storlekar. Som mest 3 meter! Perfekt!
      Kram