Frida M Thornberg

Att planera att fira lite!

Här sitter jag just nu och jobbar. Regn och rusk ute. Carole King i högtalarna, en tvättmaskin som snurrar och ett tänt ljus på mitt lite stökiga skrivbord.

Stök1

Stök2

Min plan är att jobba av så snabbt som möjligt för denna helg har vi mycket att fira!

Min mamma fyller år idag. Sally fyller 4 år på tisdag. Och så har jag en hel del att fira angående jobb och min lilla business.

Det första tänker jag berätta för er nu! I veckan har jag nämligen levererat mitt allra första inredningsuppdrag till en inredningstidning!! Jag har stylat och skrivit text och min fantastiska vän och kollega Mathias som är fotograf har plåtat! Ni anar inte hur glad man blir när man gått hela sitt liv och ”lekt med inredning” och så bestämmer man sig för att chansa och göra ett reportage och efter mycket jobb så tar man mod till sig och skickar in. Till ett mycket härligt respekterat magasin. Och de köper det, rakt av. Lyckan och bekräftelsen i det! Dock har de lååånga pressläggningar, så det dröjer till nästa höst tills det kommer ut. Men ändå. Vårt jobb är levererat och klart. Nu vill jag ju bara slänga mig ut och ta tag i nästa uppdrag!
Visst är jag värd lite firande i helgen?

Puss & trevlig helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Du är grym ! Grattis!
    Jag har sett dig ett par gånger de senaste veckorna när jag varit ut och gått morgonpromenaden med minsta tjejen och tänkt att wow vad jag gillar din kombination av karriär och familjeliv. Det är beundransvärt att ro allt i land och dessutom göra det på det sätt du gör, med ödmjukhet och styrka . Fab!
    Härlig fredag till dig!
    Kram