Frida M Thornberg

Härliga sovrum

Jag måste säga att jag älskar härliga sovrum. Lugna och harmoniska ska de vara. Jag älskar vårt, det ligger högt över Mälaren, ovanför vatten och vid trädtoppar. Igår när jag kom hem var det renbäddat i sängarna – och den känslan är oslagbar. För övrigt är en noga utvald säng bästa investeringen. Vi köpte vår fantastiska kontinentalsäng (Lectus Select) för 1,5 år sedan och jag har aldrig någonsin sovit i en bättre säng. Förra veckan var jag i Peking och bodde på urflott hotell med supersköna sängar – men ingen säng är någonsin så skön som vår!

Nybed

Nybed2

Nybed3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lesley

    Hi Frida!
    I hope you speak English as unfortunately I don’t speak Danish!
    I found the photograph of your bedroom with the Best Lights. I have two exactly the same and now want to move them to my bedroom. Please can you tell me what height they are on the wall?

    Thank you so much
    Lesley

  2. Linda

    Fiiint! Ett sovrum ska inte vara för stort tycker jag. Tidigare bodde vi i en stor lägenhet med superhögt till tak o där sovrummet också var väääldigt stort. Även om det var ett mycket vackert rum med kakelugn bl a så trivdes vi aldrig att sova i det rummet. Där vi bor nu trivs vi så mycket bättre i vårt mindre sovrum, det känns mer mysigt o ombonat o vi sover så mycket bättre nu.. Ha en fin höstdag! Kram

  3. Maria

    Vet du vad modellen på sängen heter? Håller själv på att leta ny säng men jag tycker det finns hur mycket som helst att välja på. Svårt att veta vad som passar en själv bäst.

    1. frida

      Märket är LEctus och modellen är Select. Sedan måste man ju välja madrass och sånt men det är ju individuellt. Vi köpte på Sänghuset Elgen på Karlavägen, urduktiga!!