Frida M Thornberg

New week!

Ny vecka och jag börjar ganska trött. Ensam med barnen sedan i torsdags och känner mig smått utbränd… Hahaha! Men helt ärligt – alla ensamstående föräldrar – ni är mina hjältar! Det är ju så galet mycket med att både hämta och lämna i skolan/dagis, tre barns aktiviteter, alla måltider, hämta och lämna på playdates, storhandling, hushållssysslor, läxor och allt annat. Och så jobbar jag bra mycket mer än heltid på det.

Igår kväll när barnen äntligen kommit i säng efter att de halvt försökt slå ihjäl varandra och vi haft några dussin bråk och alla bara sa att de längtade efter sin pappa, ja då hade jag fysiska smärtor i kroppen för jag var så trött… Men det var bara att bita ihop och söndagskvällsjobba någon timme innan denna trötta mamma fick stupa i säng. Men nu är pappan hemma igen och det känns alldeles fantastiskt skönt att dela vardagen med någon.

Trots allt så ser jag fram emot denna vecka och känner mig trots allt energifylld! För på torsdag åker vi ju till Paris! Jag och fyra väninnor! Så nu kör vi nya veckan! Make it a good one!

Dagens1

Dagens2

Sidenklänning (min absoluta favorit-vardagsklänning) By Malina, boots Zara, väska Louis Vuitton, hatt Monki och armband Marc Jacobs och Sophie by Sophie.

Dagens3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. frida

      Åh är så dålig på de där namnen och det är flera år sedan jag köpte, men det är den som är mellanstor. Kanske MM?

      1. Lena

        Japp det var LV´n jag menade. Mellanstor då är det MM. PM mindre GM större :=)
        Tack för svaret!
        Jag funderar på PM, men den kanske är för liten. Jag får gå och klämma och känna lite.
        Kram Lena