Frida M Thornberg

Sista Augusti

Sista augusti idag och imorgon höst på riktigt. Denna helg har varit lite härlig. Jag och Myran ensamma i stan. Resten av gänget i Sörmland. Och vi har verkligen haft det mysigt. Besök av faster Elin och farmor Marianne. Vi har haft en långlördag på stan med lunch, lite shopping, fika och härliga timmar. Sedan middag hemma hos oss, take out från libanesen i Hörtogshallen. Deras Mexe Deluxe-tallrik är verkligen ett fint tips när man inte orkar laga mat.

Så himla mysigt att spendera en helg med bara ett av barnen. Känner mig typ lite ”ny-kär” i älskade lilla Myran! Nu längtar vi efter våra andra familjemedlemmar! Simskola nu och sedan söndagsmiddag med härlig ö-familj!

Helg1

Helg2

Helg3

Helg4

Helgens bästa sällskap tar sig en liten nap i soffan. Kärlek.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Jag fann din blogg för ett tag sedan och tycker att du har ett mycket fint hem precis i min stil. Jag undrar om lite kring den försilvrade Trekulor-ljusstaken. Är du nöjd med den? Hur ofta behöver du putsa den för att hålla den fin? Har mässingen börjat komma igenom? Den är vansinnigt vacker och jag funderar på inköp. Mycket tacksam för svar! Kramar M

    1. frida

      Hej Martina! Kul att du gillar bloggen! Jag har haft kulljusstaken i några år nu, köpte den i mässing först och lite senare den i silver. Jag älskar dem båda. Men det är ju klart att de måste putsar, båda sorterna. Jag kanske gör det 3-4 gånger per år max. Mässingen har inte kommit igenom alls. Stor kram!