Frida M Thornberg

Söndagschillin’

Hemma i stan igen efter bröllop! Alltid så lyckligt med bröllop, det är en unik speciell känsla i hela atmosfären. Så underbart!

Söndagar = simskola och har varit länge nu. Tidigare har det varit Alice som gått, men nu är hon simkunnig och då var det dags för lillebrorsan att börja istället. Så idag är August och Jesper där och jag och tjejerna har en underbart soft eftermiddag här hemma: te, kex, skön musik i högtalarna, smattrande regn på takfönstren, tända ljus och memory. Åh, älskar söndagar faktiskt!

Sönd0

Sönd1

Sönd2

Liten smygtitt på vår eldstad! Den ska torka lite till, putsas vit och kontrolleras av sotaren. Har vi tur kan vi elda nästa söndag! Är otroligt nöjd med den så här långt, känns precis rätt stil och lagom storlek! Åh vad vi ska mysa i höst och vinter framför den.

Sönd3

Sönd5

Sönd6

Fortsatt fin söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Så himla fint!
    Jag undrar om du skulle kunna berätta lite mer om ditt jobb, vad du gick för utbildning osv? Vore jätteintressant att höra 🙂 Kram

  2. Louise

    Verkligen superfint hem!! Stilrent, snyggt men ändå barnvänligt. Stor inspirationskälla:) vi har lika soffa som er och jag letar efter ett överdrag därför undrar jag vart nu köpte det rosa ni har i er soffa?

    Med vänlig hälsning, Louise

  3. MsMinnie

    Hej,
    Härlig blogg, snubblade över den när
    Jag sökte efter skötselråd till min
    elefantöra:-)
    Ni har verkligen otroligt snyggt hemma.
    Kul att läsa att ni hade en bra semester
    här i Karlskrona/Sturkö:-)

    Ha en bra kväll
    /hlsn MsMinnie i Karlskrona