Frida M Thornberg

I’m alive

Men hallå där! Finns det nån kvar här? Är ju inte direkt en speciellt flitig bloggare just nu, men jag jobbar så himla mycket och den lilla pyttetiden däremellan är det barnen som gäller.

Men alldeles snart lugnar det sig nog! Igår och i förrgår rev vi av Summerburst med 30.000 besökare varje dag.

FridaSummerburst.jpg

Älskar den här bilden som bästa fotografen Mathias Nordgren tog på mig när jag hoppade in en sväng i DJ-båset… Oftast finns jag dock inte där, utan i pressrummet.

1

2

3

Hemma hinner jag inte med mycket, men köpte solrosor på Coop för femtio kronor. de blev fina där!
Nu mot arenan igen för ännu ett långpass, denna dag gör vi Kentfest!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Vilken cool bild på dig i dj-båset! Din blogg är verkligen en av mina favoriter och du gör helt rätt att prioritera familjen när det är körigt!

    Kram Victoria

  2. Milla

    Här är en som läser!! Mkt events just nu ! Min dotter kom hem från Summerburst helg idag, hon hade haft skoj och var imponerad av showerna (fast inte av vakterna som var otrevliga) och det var ok att det mesta skedde i ”dagsljus”. KRAM på dig och hoppas det lugnar ned sig.

  3. Pernilla

    Klart det finns ngn på andra sidan Frida. Är dålig på att kommentera men tittar in till dig nästan varje dag. Så härligt att få inspiration till nya projekt till hemmet. Älskar en stark mamma som säger vad hon tycker. Tack än en gång gör en superbra blogg.
    Kram kram