Frida M Thornberg

Triss i mamma

Fantastisk helg på landet verkligen! Så där perfekt och drömmigt faktiskt. Ni som följer mig på instagram vet att jag igår skrev att det här kommer bli bästa sommaren någonsing. För det känns så alldeles mycket lättare allt med barnen nu. De är liksom ”stora” på ett annat vis! Jag njuter av att vara med dem på ett helt annat sätt nu, för jag får små pauser då de faktiskt klarar sig själva. Så innerligt fint.

Och apropå barnen ja, så är det med ENORM tacksamhet jag firar mors dag idag. Det är säkert något som kommer med åren och åldern, men jag går runt och är så tacksam hela tiden…. För så himla många olika saker. Just idag väldigt påtagligt att jag är så tacksam över mina tre barn. Det är ju alldeles svindlande att jag är mamma till tre. Tack för det förtroendet!

Lite Mors Dags-firande när vi kom hemhär ikväll!

Mor1

En liten drink och en skål!

Mor2
Picknick på vår lilla ö!

Mor3

Alldeles landet-mosiga och lite sunkiga, men massor av kärlek!

Mor4

Och nu: workmode! Som alla söndagskvällar. Det är då jag jobbar ikapp…Mor5

 

En kanna te och kvällsbris från Mälaren så ska jag nog palla ett par timmar till!

//F.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elisabeth

    Ja, kanske det är åldern eller årstiden? Går också och känner glädje och tacksamhet för allt känns det som. Och det är ju också glädjande, i sig menar jag. Men mitt hem är min borg, mitt jobb är det bästa för mig, min make den underbaraste, mina tre barn de finaste. Listan kan göras lååååång.
    //Elisabeth