Frida M Thornberg

Solnedgångstur runt Kungsholmen – i vår egna lilla båt!

I många år har vi stått i kö för en båtplats på vår lilla ö. Bor man som vi gör så vill man ju ha en båt. Äntligen har det löst sig både med båtplats och perfekt båt! Vi ville ha en öppen båt som går att tuffa runt inne i stan med. I Djurgårdskanalen, runt öarna, till Pampas Marina för lunch, till Hornsbergs Strand för middag och kanske ut till Drottningholm. Just så. Ingen åka-snabbt-båt, det har vi haft under min uppväxt och det bara blåser och är kallt och man kan inte prata med varandra och det är inte alls min grej. Är mer för det här: ”tuffa-runt-och-dricka-lite-bubbel-i-stan”. Igår var det premär. Fredagskväll, världens finaste sommarväder i Stockholm och förväntan i vår familj. Och så bra det blev! Är HELT såld!! En sådan perfekt kvällstur runt Kungsholmen med solnedgång, luftballonger och världens finaste huvudstad. Har alltid älskat mitt val att flytta hit för 17 år sedan – men igår kväll fick det hela ytterligare en dimension. Vattnet. Allt det härliga med Stockholm från vattnet. Jäklar vad jag älskar!

0

1

2

Stackars Alice har problem med nacken igen som synes…

3

4

5

6

7

Slumra lite i en guppande båt är ju urmysigt!

8

9

Vackra vackra stad!

10

11

12

13

14

 

Och nästan hemma på ön igen!

Nu är det dags att sticka ner till klubben igen, för idag blir det minsann en tur igen på dagen. Ikväll är det dock jobb för mig då vi arrangerar Steve Angello-konsert i Kungsträdgården.

Fin lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej!
    Kom på att det kan vara bra att ta ett borreliaprov på din dotter. Mest för att utesluta att det skulle kunna vara en borrelia infektion som spökar! Lycka till Och hoppas att hon piggar på sig.

    1. frida

      Åh tack för omtanken. Vi har varit en gång hos läkaren och då sa de att så länge hon inte har feber eller ont i huvudet så skulle det inte vara nån fara…. Men jag vet inte, ska man kolla ändå? Idag är hon ganska bra igen dock…

      1. Maria

        Härligt att hon är bättre!
        Jag hade nog ”legat på” litegranna angående ett borreliatest. Borrelia är så rackarns lömsk. Kan ge jättemånga knasiga symptom och någon fästing behöver man inte ens ha sett.
        Fast så är jag å andra sidan en morsa av den hönsiga sorten 😀

  2. Linda

    Så fint! Själv är jag såld på Stockholms skärgård. Den som inte upplevt skärgården med båt har missat en av de vackraste platser Sverige erbjuder! Hoppas Alice bli bra i sin lilla nacke snarast, det ser ut som hon har ont stackars.. Kram