Frida M Thornberg

Pojken i mitt liv

Det är ingen hemlighet att jag gärna önskade mig en dotter när jag lekte med tanken att någon gång i framtiden få barn. Och min önskan gick i uppfyllelse och jag fick till och med TVÅ fantastiska döttrar. Men så fick jag även en pojke. Och han gör så mitt hjärta hoppar dubbelslag den där lille mannen. Så fantastiskt fint att jag också fick en son. Som tar med mig på alldeles nya banor, vägar jag aldrig upplevt. Det är så spännande att vara Augusts mamma! Som det här med Lego Chima som är ALLT i hans värld. Jag älskar hans små berättelser om Lawall och korparna och stridsvagnarna och Cragour och de andra. Kära älskade August.

IMG_1739

IMG_1741

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nina

    Jag måste bara fråga dig, vart har du köpt ditt soffbord?? De e ju så fint… precis ett sådant jag vill ha. Hoppas du tar dig tid att svara 🙂

  2. Linda

    Det här behövde jag läsa just nu. Tack. Vi förlorade vårt enda barn för ganska exakt ett år sedan, en dotter, hon blev 4,5 år. En helt frisk stark, vacker o klok tjej. Ett förkylningsvirus satte sig på hennes hjärta <3 Hon nös o hade lite feber ena dagen, nästa dag var hon totalt utslagen, o dagen efter det så gick hon ifrån oss.. Smärtan o saknaden går inte att beskriva med ord. Jag är nu i v 30 o väntar en lillebror. Funderar väldigt mycket på hur det kommer att bli att vara mamma åt en liten kille. Har ju som du alltid önskat mig en tjej o när jag födde vår dotter så var lyckan komplett. Så fint att läsa om din August. Ta hand om dina barn o ge dem av din tid (i detta stressiga samhälle)… Kram Linda

    1. frida

      Åh kära kära du. Mitt hjärta blöder. Det ni gått igenom är ju något man ALDRIG ska behöva uppleva som förälder. Jag finner inte ord. Och förstår inte hur ni orkar ta er igenom det. Men man måste ju, så är det. Men fy fan rent ut sagt!!
      Och grattis till en lillebror!! Det kommer bli fantastiskt! För som jag skriver, han tar med mig på helt nya vägar. Med mina tjejer vet jag ju ungefär vad som väntar i varje steg, för jag är ju själv tjej. Men Augusts små slingrande banor i livet är liksom nya för mig. Så tacksam att jag även får vara pojkmamma.

      Ännu en gång,all styrka till er. Tänker på er massor. Kärlek!