Frida M Thornberg

Take me to bed please…

… snart midnatt och här sitter jag i köket med flitens lampa… Skriver texter om uteserveringar som aldrig förr. En halvtimme till kör jag, sedan bums i säng! Där faktiskt min stora lilla tjej ligger idag. Det hör inte till vanligheterna, hon vill mest vara på sitt rum med stängd och låst dörr. Men ikväll var hon lite ledsen – så då tyckte jag att hon kunde sova över hos mig! Och hon tackade inte nej.

Sov gott!

Bed0

Världens skönaste säng. På riktigt alltså. Har inte ens sovit på något fint hotell som haft i närheten av samma härliga säng. Det är en kontinetalsäng och den heter Lectus Select.

Bed1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Tusen tack för svaret Frida! 🙂

    Jag beställde den via mailkontakt, den vitaste vita, och på lådan står det ”matt white” och inte ”off white” så det borde ju verkligen vara den vitaste modellen.

    Nu när jag googlat runt lite så ser jag att inte heller andras lampor är helt helt kritvita i alla ljus, utan aningen brutna i nyansen. Den är liksom lite vitare inuti än utanpå. Ser du alls denna nyansskillnad på dina vita lampor??
    Hade bara trott att den skulle vara helt rent vit, som ett kopieringspapper du vet!
    Kollade i dagsljus och den ser helt klart vitare ut nu än i kvällsljus, sen beror det säkert på vad man har för färger runt omkring den, tapeter och dylikt. Fick en smärre chock igår, men den har nog lagt sig nu 😉

    Kram

    1. frida

      KOllade nu i dagsljus, stämmer som du säger att den nog inte är kritvit som ett kopieringspapper. Men mig stör det inte alls faktiskt, ger lite liv med olika typer av vita nyanser! Hoppas du blir nöjd till slut!

      Kram

  2. Jennie

    Hej Frida!

    Jag måste bara fråga detta av dig, hoppas du vill svara.

    Efter att ha sett de fina bestlitelamporna i vitt (som du har i sovrummet) bestämde jag mig för att beställa en i den vitaste nyansen. Så glad jag var, ändå tills den kom hem.
    Jag tycker inte alls att den är kritvit som jag fått uppfattning om, utan liknar mer offwhite.. Den är liksom vitare på insidan av lampan än utsidan. Ska det vara så här, eller har jag fått fel lampa? Dina ser så vita ut. Har lampan samma nyans som tillexempel ett vitt papper? Eller är den lite bruten?
    Eftersom jag bor långt ut på landet har jag inte haft möjlighet att besöka en butik utan beställde matt white/crome från en internetbutik.

    Hoppas hoppas du kan svara mig angående färgen. Tusen tack på förhand!

    Kram,
    Jennie

    1. frida

      Hej Jennifer!

      Åh vad tråkigt det är när det inte riktigt blir som man tänkt sig. Jag tycker att min är helt vit. Och om jag minns rätt så finns det två varianter. En som heter Vit Matt och en som heter Off White. Kan du råkat ha beställa Off white? för den är ju mer cremebit! Hoppas hoppas, så du kan byta och få den helvita!

      kram

  3. Sandra

    Hej!
    Jag har skrivit ner namnet på sängen och ska köpa sådana bums den dag vi flyttar tillbaka till Sverige. De ser sååå sköna ut.
    kram Sandra