Frida M Thornberg

Busy week

Den här veckan är lite galen. Jag varvar mina jobb, dagar, kvällar och halva nätterna. Planerar och genomför utförsäljning på Softgoat. Jobbar med släpp av Kentkonserter på SPG. Och typ hundra andra saker. Men helgen ligger där inom räckhåll, endast ett par dagar kvar. Alldeles oplanerad och det ska bli så fantastiskt skönt! Och jag har inte glömt cashmeretävlingen. Så snart jag hinner kommer den här och på insta!

Ut1

Ut2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Jag undrar var du köpt din matta i köket? Den gråa? Är på jakt efter en smal lång i grå och den du har i köket (som jag sett skymta förbi) är i stil med vad jag söker. Tips? 🙂

  2. Amanda

    Hej! Måste säga att jag älskar din inredning och blir så inspirerad varje gång jag klickar mig in här!
    Jag undrar vad du gått för utbildning för att jobba med marknadsföring och PR, verkar så himla kul och skulle själv vilja jobba inom samma bransch.

    1. frida

      Hej Amanda!
      Tack, glad jag blir! Jag ska skriva ett separat inlägg om mitt jobb, utbilding och annat då jag fått jättemånga frågor om det på sistone! Blir det bra? kram!

  3. sofia

    Hej du har ett underbart hem så inspirerande! Det jag undrar är om ni har högt i tak i ert vardagsrum.hur tror du sarfattilampan skulle funka i en tak höjd som har ett normalt mått? Tacksam för svar (: