Frida M Thornberg

Once you go cashmere…

Som ni vet så började jag ju för några veckor sedan mitt ”nya arbetsliv”, där jag håller på att bygga upp min alldeles egna lilla verksamhet där jag ska jobba med ett hopplock av saker jag gillar. Såsom nöjen, restauranger, livemusik och inredning. Och så har jag ett alldeles nytt spår, som jag aldrig tidigare jobbat med, nämligen kläder! Sedan några veckor tillbaka har jag ett uppdrag på 8 månader för Soft Goat, där jag är marknads- och PR-ansvarig. Urkul att testa på att jobba med mode och e-handel och lära mig nya saker.

Hur som helst så måste jag bara tipsa er om produkten vi jobbar med, nämligen cashmerekläder. Jag hade aldrig ägt ett cashmereplagg tills för ett par veckor sedan då. Och nu vill jag typ inte ha någonting annat alls på mig. Det är nåt med det fina materialet, den urmjuka ullen. Kan liksom inte tänka mig att ha på mig nåt jobbigt stickigt och ohärligt material på mig nu… Och varvar mina två tröjor som aldrig förr…

SG0

SG1

Det bästa av allt är att jag nu kan ha skinnjacka på mig fast det egentligen är lite för kallt. Här har jag en oversize tröja i light grey. Min absoluta favorit. Även sjalen är i cashmere och kommer från Softgoat. Tyvärr är den slutsåld nu, men den kommer in till hösten igen.

SG2

För övrigt har jag ny skinnjacka. Perfekt modell som jag gillar, lite biker så där. Den kommer från H&M, men verkar tyvärr vara slut nu.

SG3

Här är en annan favoritmodell som ursnygga Carolina Gynning ser alldeles magisk ut i.

För att inte tala om denna Short sleev poncho som Att Vara Någons Fru-Emma ser fantastisk ut i.

Hur som helst! I veckan ska jag ordna en tävling till er där ni kan vinna ett valfritt cashmereplagg från webshopen! Hur bra låter inte det? Kika in snart igen!

// frida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Life of Luxonen

    Vad spännande med nya uppdrag och utmaningar! Kul för dig! Hittade till din blogg via Instagram ganska så nyligen, och tänkte bara tacka för en riktigt inspirerande blogg och för de vackra bilderna. 🙂 Keep up the good work!!

  2. Maria/Yogamamman

    åh, jag håller utkik efter tävling, för jag tänkte precis att cashmere vill jag ju ha, men det har jag inte riktigt råd med som min situation ser ut just nu. Kram till dig !

  3. Majsan

    Åhh det låter jättekul! Lycka till! Spännande med en tävling och du får hemsk gärna ordna lite rabatt 😉

    Kram från Majsan

  4. Christina

    Önskar dig lycka till med nya projekt men hoppas verkligen du fortsätter med inredningsbiten och visar ditt fina och inspirerande hem. Dina bilder från hemmet är som godis och jag kan aldrig se mig mätt. Har fått så mycket inspiration från ditt hem som gjort att jag börjat trivas ännu mer hemma hos mig själv 🙂 Stor kram med en ödmjuk önskan om att inredningen får fortsatt stor del i din blogg. Lööööv it!!!