Frida M Thornberg

Just walk and get inspired girl!

Det finns nog inget som lugnar mina tankar så bra, som får mig så inspirerad och som får mig att le fånigt för mig själv, som power walks alldeles i min ensamhet, oftast här, runt mitt älskade Kungsholmen.

Walk1

 

Bild: Pinterest

Ikväll behövde jag skingra tankarna lite. Gjorde en ny playlist i telefonen, drog på mig lurarna och gick. Och gick. Och gick. I närmare två timmar var jag ute. Prova ska ni få se, men det GÅR inte att tänka negativa tankar när man promenerar med bra musik i lurarna och vacker miljö.

Hem kom jag, som en gladare människa och full med inspiration! Hoppade i badet, lyxade till det med den HÄR, som kan vara den härligaste produkt som finns.

Walk1

Och så fick jag en faslig längtan efter att kika några gamla avsnitt av den här underbara serien.

Walk2

Och nu ska jag krypa ner bredvid min stora lilla 7-åring. Som gjorde en sak ikväll som hon tycker är väldigt väldigt jobbigt. Eftersom hon var så duktig så lovade jag henne att hon skulle få sova i vår säng, som hon säger är som en ”låtsasvärld” där man inte kan drömma mardrömmar utan bara sover gott. Jag håller med henne. Det är fluffigt härlig och harmonisk den där sängen!
God natt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.