Frida M Thornberg

Stressfri lördag

Hej kompisar!
Hoppas ni har en fin Tredje Advents-helg! Det bästa som hänt det här med julstressen måste ju vara nätet? Vi klickar hem nästan alla julklappar och slipper springa runt och trängas på stan! Nu har jag bara en julklapp kvar att beställa. Dags att ta tag i det kanske så den hinner komma innan jul.

Lucia

Tack för krya på-hälsningar! Nu är jag på gång igen. Igår var det ju världens sötaste lilla lussetåg på dagis och efter det fick vi spontant med oss en annan familj hem efteråt och det dracks bubbel och lagades spaghetti och köttfärssås och öppnades rött vin. Och senare på kvällskvisten fick vi ytterligare ett spontanbesök av en annan pappa. Man älskar ju det där spontana och att det inte alltid måste vara så uppstyrt. En gryta köttfärssås och några flaskor vin och härliga människor – sedan är man rätt nöjd! Älskar livet på den här lilla ön!!

Lucia2

Världens sötaste lilla lucia ville inte vara med på bild. Men imorse så fixade mina tre ett luciatåg och klädde på sig alla utstyrslar och sjöng nog varenda luciasång och läste verser för mig och Jesper. Jag avundas dem som är TRE, faktiskt ett helt litet luciatåg. Jag fick alltid lussa själv när jag var liten…

Lucia3

Lucia4

Lucia5
Nytt på köksbordet är ännu en ananas! Denna gång i form av en vas. Kommer från Zara Home.

Lucia6

Nu väntar vi på att pappan ska komma hem från en glöggtilställning så ska vi minsann klä granen!
Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.