Frida M Thornberg

Mammor & döttrar

Den här helgen har varit så där fantastiskt bra. Som man ju önskar att varendaste helg ska vara, men som inte alltid är förenligt med verkligheten. Men nu glädjs jag åt att det varit harmoniskt och härligt och mysigt. Och en fin variation av tid på restaurang och med fina vänner. Och tid hemma med familjen. Simskola. Söndagslunch på crepperiet med några av dem jag gillar mest. Lite shopping. Vila. Kaffe.

Igår hade vi en otroligt mysig kväll. Jag och två av mina barndomsvänner hade bjudit med oss våra mammor. Så tre mammor och tre döttrar sågs på en drink i en härlig bar och sedan åt vi middag tillsammans och snackade om det mesta i livet. Men oh så härligt det var!! Så mycket skratt och bra samtal och fina minnen. Hoppas vi gör det snart igen! Tack fantastiska ni!

Mia&Frida

Min mamma och jag. Tack för att du är du! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Du har en helt underbar mamma, Frida! Hälsa henne så mycket och ge henne en varm kram från mig, en av hennes ”gamla anställda! Var rädd om dig och fortsätt vara du.

  2. Gunilla

    Hej!
    Jättefiina bilder på kreativ inredning!
    Var har du köpt det snygga soffbordet med marmorskiva, jag söker ett sådant eller liknande, tacksam för tips var det finns.
    Hälsningar
    Gunilla