Frida M Thornberg

Goodies till badrummet

Åh nu börjar badrummet ta form, alla plattor på väggarna och klinker på golvet är på plats. Nu ska det fogas, allt ska monteras, kommod ska platsbyggas, badkaret ska kaklas in, högtalare ska monteras i taket, och all belysning och annat smått ska på plats. Men man börjar ändå få en känsla hur det kommer bli och jag tror det blir exakt så där hotelligt som var vår tanke.

Lite goodies står nu och väntar på att allt ska bli klart och att jag ska ta mitt allra första bad. Wow, det här blir en bra höst!

Goodie0

goodie1

Goodie2

Goodie3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. frida

      Å svårt att välja, kan nog inte! Älskar nästan alla. Men Biblioteq är nog min favorit på ljus och rumsspray, så härlig!

  1. Adela

    Wow vilka ursnygga saker du ska ha u badrummet! Nyfiken på Byredo!
    Handdukarna ser riktigt lyxiga ut, måste med shoppa några nya och få lite hotellkänsla;)

    Kram
    Adela

  2. ikas

    Härligt! Förstår att ni längtar. Jag har hängt här ett tag, men lämnar sällan någon kommentar. Jag bor i Göteborg, men just den där dagen/natten er lägenhet brann var jag på besök i Stockholm. Jag minns att jag berättade för min man att ” jag känner henne som bor där det brann”. Självklart gör jag ju inte det, men det känns ju så ibland i bloggvärlden. Jag har följt er väg tillbaka och jag förstår att det måste kännas fantastiskt att vara tillbaka och att kunna börja leva igen. Härligt Frida!!