Frida M Thornberg

Friday night

Hej!

Även denna fredag är det jag och kidsen som hänger. Och jag tänker att något har hänt. Det är faktiskt inte så jobbigt att vara själv med dem alla tre längre. Faktiskt bara mysigt, om än full rulle. Många var de år då jag nästan var lite ängslig när jag skulle vara själv över nattningar och sånt med alla tre. Men nu – inga bekymmer! Alla tre får samma saga och sedan kilar alla in i sina sängar och sedan går jag rundan och säger god natt och så somnar alla i lugn och ro. Vet ni, jag är så oerhört tacksamma för att mina tre är så trygga med sin sömn. Att de alltid somnar själva, att de är helt orosfria över just sömnen. Att det inte är en grej. För det var det när jag var liten (hrm, typ ganska stor också….). Herre gud, mamma skulle sitta bredvid tills jag somnade och sedan var jag urängslig att sova över hos vänner – och jag kan fortfarande minnas ångesten kring just sömnen.

Imorgon väntar lunch med min pappa och hans Lena och sedan ska vi hämta detta ursnygga italienska handfat till badrummet! Och faktiskt en spegel till sovrummet också – en som jag väntat på i nästan tre månader.

Badrum2

Våra väggar kommer ha nästan exakt denna sandfärgade ton, med riktigt stora 60×60-plattor med pytteliten fog. Kommer nog bli super! Och så ska det platsbyggas förvaring under handfatet också. Längtar efter att visa er resultatet om några veckor.

God natt!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.