Frida M Thornberg

I väntan på badrum nummer två….

….. oj vad jag längtar tills det är klart. Just nu är det endast förberett av elektriker och rörmokare och vårt lyxiga badrum känns långt bort. Men cirka tre veckor säger de, så det ska vi väl stå ut med! Igår var jag och beställde ett handfat och det kommer bli så snyggt hoppas jag!

I väntan på det nya stora badrummet får ni ett par bilder från vårt andra badrum som ju faktiskt också är helt nytt. Och så lite hårtips från mig!

Bad1

Bad2

Hår2

Här är några av mina must-haves till håret!

Schampo: Kerastasé Bain Divalent. Jättebra om man tenderar att få lite fet hårbotten men har torra toppar.

Balsam: Kerastase Fondant Nutri-Thermique. Terapi för slitna toppar.

Inpackning: Loréal Absolut Repair. En klassiker som jag verkligen tycker är grym.

Hårolja: Moroccanoil Treatment. Jag har denna i handdukstorkat hår och det märks verkligen skillnad att den vårdar håret. Jag har den dessutom alltid i min tjejers hår efter badet, mycket lättare att reda ut tovor då – och mindre tårar!

Hår1

Hårspray: klassikern Elnett! Farmors hårspray som hon använt i decennier. Fortfarande den bästa – och bästa retro-doften!

Tigi Bed Head Queen for a Day – sprayar i rötterna innan föning för ett litet rootlift och mer textur. Haft i många år, fortfarande favorit!

Värmeskydd: Kerastase Ciment Thermique. Värmeskydd som verkligen funkar.

Silikondroppar: Biosilk Silk Therapy. Dessa silkesdroppar började jag köpa i USA för hundra år sedan. Då fanns den inte i Sverige och jag bunkrade på mig eller beställde om någon skulle dit. Fantastisk doft och jag använder den för sista finishen i håret.

Torrschampo: Lernbergs Stafsing. Helt fantastiskt. Testat många torrschampoon, denna är den enda som funkat för mig.

Det var det hela!

Trevlig kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thess

    SÅ snyggt! Jag ser att ni har vit kakelfog i badrummet (och köket med för den delen). Vi önskar samma sak nu när vi har möjlighet att välja det i en nyproduktion – men funderar lite över hur praktiskt det är? Vi har fått info om att den måste impregneras. Hur har ni gjort?

    Tack för en inspirerande blogg!

    1. frida

      JA vi har vit fog i både kök och badrum. Första gången i badrum men vi har haft det tidigare i kök. Och det funkar bra tycker jag! Vi har en fog som jag tror heter Sopro ”Pärlfog” som är smutsavvisande. Lycka till! Kram

  2. Maria

    Kanonfint badrum!!! Håller själv på med de olika valen till vår gästtoa och har funderat på liknande
    handfat o kommod. Vad är det för märke på ditt?

    Kram Maria