Frida M Thornberg

Min terapi

Terapi

Ni som följer mig på Insta (@fridasinstabild) såg kanske min lilla favoritpalm på en annan plats i hemmet i fredags. Nu står den på HAY-bordet vid sidan av soffan. Lite knäpp är jag allt, men jag har insett att det är min egna lilla terapi: att flytta runt på saker och arrangera om. Göra om en blombukett till flera små. Flytta runt på coffe table-books och små doftljus. Alldeles helknäppt och 50-talshemma-fru-likt, men ändå min grej. När andra sätter sig framför en film på kvällen så flyttar jag runt på saker… Aja, kunde ju ha sämre saker för mig!

Nu ska jag snart hoppa på min cykel och cykla neråt stan.

Önskar er en grym start på veckan!
// Frida

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Så fint! Jag har också min kottepalm på Hay-bordet. Blev en helt annan känsla i rummet. Kul att du uppdaterar flitligt, besöker dig så gott som dagligen! 🙂

    Kram Camilla

  2. smile

    Haha, känner igen mig. Framför allt blommor flyttar jag ofta runt. Minns när jag såg Meg Ryan i filmen You´ve got mail och hon bär runt en blomkruka i lägenheten och liksom letar efter det optimala stället att placera den på. Sätter ner den, flyttar på den, sätter ner nån annanstans, flyttar på den. Osv. Hög igenkänningsfaktor på det!

    Vi är inte ensamma. 🙂

  3. Fia

    Frida, du är inte knäpp, bara väldigt alldeles normal:) Är nog lite kvinnligt beteende:)
    När bonustjejerna kommer hem säger de ” jaha, vart har du ändrat nu Fia?”
    Det är så det funkar här, saker byter plats eller får flytta till någon annan.
    Hojta till om du har tips på fluffiga sovrum, vi gör om i vårat och behöver bilder på vita fluffiga och fräscha sådana:)

    Puss o kram Fia