Frida M Thornberg

”Er har jag fått för mina synder”

Tjugofyra timmar tillsammans med mitt allra äldsta och allra galnaste tjejgäng. Som vanligt när vi ses så pratar vi alldeles för högt, för mycket, om för opassande ämnen och får magkrampsskratt och fäller en eller annan tår. Vi avhandlar allt mellan sköljmedel, män, diverse åkommor man inte pratar om med några andra, barn, jobb, spruckna hälar, konstiga och fantastiska minnen, pedagogik, behåring, hårspray och allt däremellan. Och så skrattar vi så saker och ting ramlar omkull och vi spiller saker och så säger vi ”Va f-n, er har jag fått för mina synder”. Och så skrattar vi ännu mer och lagar mat och tramsar och däremellan kommer det upp en och annan allvarlig sak och då lyssnar vi och försöker förstå även om vi kanske inte alltid tycker samma lika.
Och så äter vi massor av mat och massor av godis och dricker massor av bubbel och rödvin. Och sedan har vi sleepover hemma hos mig och fnissar och pratar halva natten och sedan äter vi frukost fram till lunch och sedan kramas vi och säger hej då och så blev våningen så alldeles tom och lite ensam. Men de finns ju där. Alltid alltid alltid. Resten av livet. ”Som ett skavsår man inte riktigt kan bli av med”. Soulsisters. Love you.

Tjej1

Tjej2

Tjej3

Tjej4

FridaHumlan-lowres

Tjej5

Tjej6

Tjej7

Tjej8

Tjej9

Tjej11

Tjej12

Yjej10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Majsan

    Såå fin svart top med spets, Frida! Kan du dela med dig var du har köpt den?
    kram från en annan 3-barnsmamma som inspireras mycket av din blogg

  2. Johanna

    Härligt med ” riktiga” vänner, dessa ska man vara rädda om! Ser ut som ni haft ett underbart dygn. Är det biffsalladen som serveras, kanske du vill dela med dig av receptet?
    Ha en fin söndagskväll.