Frida M Thornberg

Hösten – årets bästa årstid

Höstinspo1

Ah men alltså, det är faktiskt den allra bästa årstiden. Än så länge klamrar sig sommaren kvar lite grann och det är väl okej. Men idag tog jag på mig strumpbyxor för första gången och pälsväst. Och solglasögon till det så kändes höstpirret i magtrakten! För vet ni, det är nu det blir så där magiskt vackert ute med alla färger och luften blir alldeles klar och skön att andas. Man kan äntligen har snygga stövlar på sig vilket är det absolut bästa jag vet. Man tar långa promenader och värmer sig på latte i take away-mugg. Man får svepa in sig i härliga sjalar och svassa runt i fina kappor. De långa middagarna och det röda vinet. Alla nya te-sorter man vill fylla burkarna med. Plädarna och de tända ljusen. De mörka kvällarna som endast en nordbor som upplevt helljusa nätter en hel sommar verkligen kan uppskatta. Och så är det lite nystart. Mycket härligare och mer inspirerande än den kring nyår. Trots att det var många år sedan jag gick i skolan så är det något unikt med höstterminsstarten. Jag måste fortfarande köpa nya fina skrivböcker som ligger alldeles blanka framför mig och redo för att skriva ner mål, tankar, projekt och idéer i.

Inför denna höst har jag även investerat i en ny agenda. Och en ny varm gosig sjal som jag kan svepa flera varv omkring mig.

Höst1

Höst2

Höst3

Höst4

Höst6

Välkommen kära höst!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Vilka underbara höstord! Nu när jag har läst ditt inlägg känns inte hösten så farlig och jag måste nog erkänna att jag längtar lite till den :))

    Kram och ha en fin dag!