Frank & Jag

Pressfrukost hos Pompi Dard

IMG_2591.JPG

Imorse var jag på pressfrukost på Pompi Dards extremt mysiga showroom på Döbelnsgatan 35. Förutom Pompi Dard själva så var Alex & Fred och Mini Mansion på plats. Tre unika mompreneurer!

IMG_2590.JPG

Vi bjöds på en god frukost (vilket behövdes, jag var såå hungrig!) och underbart soffhäng med andra mammalediga bloggare och deras småknoddar. Hade kunnat stannat kvar och hänga hela dagen!

IMG_2610.JPG

IMG_2595.JPG

Alex & Fred tillverkar smakfullt designad bäddtextilier av exklusiva skjorttyger i 100% bomull. Utöver lakan, påslakan och kuddfodral designar dom lapptäcken anpassade för barnvagn och vagga.

IMG_2611.JPG

Jag har klämt och känt en hel del på textilierna och dom känns helt underbara!

IMG_2609.JPG

Underbara färger

IMG_2608.JPG

Pompi Dard har jag tipsat er om tidigare, men för er som missat detta märke så kan jag berätta att det är ett svenskt varumärke där fokusen ligger på kvalité, passform och en avslappnad look.

IMG_2605.JPG

Pompi Dard designar med kärleken i fokus och kläderna säljs via nät av personliga hemförsäljare

IMG_2603.JPG

IMG_2601.JPG

Det tredje företaget som presenterades var Mini Mansion som är en livsstilswebbsida om barn, för föräldrar. Dom erbjuder en unik shoppingportal och inredningsservice

IMG_2606.JPG

Jag hade kunnat stanna i Pompi Dards mysiga showroom hur länge som helst, men till slut var Frank så trött att vi fick bege oss tillbaka till tåget och åka hem. Vi kommer gärna tillbaka snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.