Frank & Jag - weddingplanner, mamma & fru

Frank & Jag

Annons

Mitt sista blogginlägg hos Loppi

Det här blir mitt allra sista blogginlägg på denna bloggportal! Jag går nu över som toppbloggare på Finest.se och ni hittar mig numera på http://finest.se/frankochjag

Det är en del småfix innan bloggen blir sig lik, och inom ett par dagar kommer även mitt domännamn www.frankochjag.se länka till den nya adressen! Vi ses där <3

finest

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Nya kläder till förskolan

Det är minsann inte billigt att börja på förskolan ;] Vi märkte att vi behövde införskaffa en hel del nya saker såsom fler mjuka byxor, strumpor, stövlar, galonisar m.m.

IMG_7045.JPG

Beslutsångest… Så köpte båda! Randiga stövlar från Polarn o Pyret, mönstrade från Lindex

IMG_7042.JPG

Mjukisbyxor från Lindex. Är ju toppen med ‘ta 3, betala för 2′ ;D

IMG_7046.JPG

Regnvantar och mössa från Lindex

IMG_7043.JPG

Regnkläder i set från Lindex

IMG_7059.JPG

Och självklart ska allt märkas… Strykfria namnlappar från Filur namnlappar (klisterlappar som tål både tvätt och torktumlare, hett tips!)

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Första inskolningsdagen gick strålande

Så var den allra första dagen på förskolan avklarad! Vi var visserligen bara där i en timme, men imorgon blir det 5 timmar (om han vill sova lunch tillsammans med de andra barnen, annars går vi hem och sover).

Frank hade såå roligt! Han är jättesocial och glad, vill leka med alla och det är så härligt att se :] Han blev till och med upprörd när vi sa att det var dags att gå hem, haha! Känns som att den här inskolningen kommer gå väldigt smärtfritt :]

IMG_7056.JPG

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Idag är en stor dag!

Dagen som jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning… Nämligen Franks inskolning! Men jag har insett att Frank är hur redo som helst att börja förskolan och skaffa sig massvis med nya vänner. Och eftersom att jag är ledig idag så kommer både jag och Ludde vara med under den här första dagen, men resten av denna och nästa vecka kommer bara Ludde vara med.

Är dock inte nervös, det kommer att gå strålande! 

IMG_6875.JPG

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Som jag har längtat!

Med risk för att ni läsare kommer skratta åt mig; men är det bara jag som sett fram emot den nya serien Ex on the beach? Jag älskar ju Paradise Hotel, Big Brother och liknande IQ-befriade serier fulla med intriger ;D Så nu vet ni vart ni hittar mig på kvällarna; framför tv’n!

ex on the beach
Bild lånad från Aftonbladet.se

Annons
Kommentera (0)

Kommentera