Ett päron till morsa

Generation Netflix?

Alltså, denna enorma IT-kompetens som våra små kids besitter – klick, klick, swipe, scrolla, hitta pilen, trycka på play, göra en miljon val på diverse olika skärmar – allt innan de ens är blöjfria.

MINORITYREPORT
”Minority report”- kids version (Om ni minns den gamla Tom Cruise-klassikern från 2002? Finns dock inte på Netflix 🙂 )

Och apropå listan 6 ljud som som bara hörs i småbarnsfamiljer… måste ju tillägga detta med musiken från alla dessa paddor och mobiler och de märkliga YouTube-filmerna som kidsen lyckas surfa sig fram till på något mirakulöst sätt! Oftast rör det sig om nån slags hypnotiserande, enerverande hissmusik som vevas om och om igen, medan händer öppnar diverse kinderägg och paket. Mycket märkligt fenomen detta, eller vad säger ni? Tittar era kids på dessa filmer?

Ännu fler seriestripar hittar ni på instagram.com/ettparontillmorsa och facebook.com/ettparontillmorsa  – följ mig gärna där!  :)

Och kolla även gärna in dessa listor med seriestripar:

Saker man tänkte innan barn

6 barnfilmsfraser som etsar sig fast i hjärnan

6 klassiska skräckfilmer som egentligen handlar om din småbarnsvardag

5 meningslösa saker som päron gör

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MaryCaroline

    Ja men gud så duktiga alla små barn är på smartphones, surfplattor och datorer. Min 3-åring hanterar alla tre… Allra bäst är att glo på YouTube med alla dessa märkliga klipp. Kinderäggsöppningar och minifilmer där både vuxna och barn klär ut sig till superhjältar. Anpanman.

  2. Sandra

    Min son är 1 år och 8 månader och vi förvånas varje dag över hur lätt han hanterar Ipaden. Hittade sina favoritserier själv, o precis som du skrev, han har hittat de där kinderäggen och kan sitta och titta en bra stund.
    Jag vet inte vad jag ska tycka, gömmer Ipaden och försöker hitta på andra saker att underhålla honom med. Men tycker det är läskigt hur flinka de är, de är ju så små!!

  3. Sandra

    Hahaha! Du är såååå fantastisk med dina bilder! Skrattar lika mycket varje gång. Hög igenkänning med andra ord