Ett päron till morsa

Sista blogginlägget

Skiss - Ett päron till morsa

Kära ni, detta blir mitt sista blogginlägg. Det är dock inte alls så dramatiskt som det kanske låter. Ett päron till morsa-serien fortsätter, bara inte längre i bloggform. Istället kommer ni regelbundet kunna hitta teckningarna på seriens Instagram-konto och direkt på den facebook-sida som några av er som läst bloggen kanske redan brukar besöka. Gillar ni eller följer dessa konton kommer ni inte missa en endaste seriestripp!

Ni som läst mig här vet ju att det alltid bara har handlat om teckningarna, om att lägga ut mina små humorbilder om livet med kids. Att fylla en hel blogg med bara dessa tecknade bilder kräver dock väldigt mycket tid och nu när jag försöker försörja mig som frilansande illustratör behöver jag lägga den tiden på lite andra projekt också.

Men serien fortsätter som sagt! Förutom på Instagram och Facebook så hoppas jag att ni vill fortsätta följa Päronmorsans små äventyr i andra former. Som nu närmast med barnboken ”Päronmorsan, Peps & jakten på den försvunna fjärrkontrollen” som just har släppts. En bilderbok som främst vänder sig till 3-6-åringar och som jag hoppas även kan roa er vuxna föräldrar som följt serien genom åren!

Och vem vet, kanske kan det också bli fler projekt liknande den familjekalender för 2018 om släpptes i höstas. Eller en fortsättning på humorboken som släpptes i början av 2017 – ”Ett päron till morsa – om livet som småbarnsförälder”!

Nu blir det som sagt full fokus på livet som frilansande illustratör och får jag drömma lite så hoppas jag på att få jobba mer med just böcker, i någon form. Illustrera andras, fortsätta göra egna…

Tusen tack till alla er som följt serien här på Loppi genom åren, tack för alla snälla, stöttande kommentarer och roliga idéer!

Och tack till hela det fantastiska gänget bakom Loppi som trodde på mig och lät mig ha en renodlad teckningsblogg hos dem.

Kärlek till er alla. Vi syns och hörs här i fortsättningen:

https://www.instagram.com/ettparontillmorsa/

https://www.facebook.com/ettparontillmorsa/

Har även en liten hemsida, där nyheter om serien och mina projekt som illustratör kommer läggas ut – här hittar ni den:

teresatingbrand.se

Tveka inte att kontakta mig via den också om ni har idéer eller tankar kring olika illustrationsuppdrag!

<3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.