Elsas Dagbok

Helgen som gick…

Godmorgon fina!

Så var långhelgen till sin ända och måndagen är här igen. En måndag när Elsas föris är stängt så vi är hemma idag och hänger. Så gött! 

Helgen som gick…vilket sommarväder! Jag som inte alls tycker om när det blir varmt har faktiskt tyckt att det vart helt okej med värmen. 

Jag har fått till riktigt BRAIGA träningspass och igår på mammornas dag så blev det träning både på fabriken och hemma.Hemmaträningen bestod utav att klippa gräsmattan! Det är väl rätt underligt att jag gillar att klippa gräs? Det är bara så skoj att se hur fint det blir och att det blir ett resultat. Det är bara att stoppa in hörlurarna med nån bra podd och så köra…

Meningen var att jag skulle börja skrapa färg på bastun igår, men det hoppade jag över…Jag ville vara med min familj och bara vara… 

Och just ja! Jag fick ju mammapresenter av våran gobit igår…Ett par nya tights från Röhnisch och en träningsväska från Karitraa…Elsa vet precis vad hennes mamma vill ha;)

Tightsen ska få göra premiär imorgon på Vårruset! Det blir sköj!

Nu bubblar kaffebryggaren så där härligt gött som bara en kaffebryggare kan…Elsa sover ännu och jag fixar lite här hemma. Snart blir det frulle, älskart! 

Önskar dig en finfin dag. 

Kram J 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.