Elsas Dagbok

Så blev domen hos massören/kiropraktorn

Jag måste bli bättre på att slappna av!

Som du kanske läst så hade jag en efterlängtad tid hos massören/kiropraktorn nu på morgonen. Den kunde inte komma lägligare eftersom jag hade så jädrans ont i höften.

När jag kom dit så fick jag ställa mig med benen ihop och farbrorn säger spontant ”jag ser att du har ont i din högra höft”! Hade jag hamnat hos Saida eller nån annan hokus pokus? ”Sen ser jag att du även har ont vid det vänstra skulderbladet och i nacken” Och då blev jag övertygad! Jag var hos en ny Saida! 

Domen var enligt honom eller Saida som jag numera kallar honom är att mina muskler i benen och vaderna är åt helvete för spända. Jag är en levande fiolsträng. Det blir ju inte lätt att springa när musklerna hela tiden är så spända. Löpsteget, nedsättningen ja allt i löpningen blir ju knas om musklerna mer eller mindre spelar fiol hela tiden. 

Han släppte på mina spänningar och för första gången på några år kunde jag ligga på rygg utan smärta. Vilken wowupplevelse! Kan även tillägga att Saida hade över 30 års erfarenhet av denna branschen så jag litar på honom fullt ut. 

Så nu ska min käre man få massera mig ca 3 gånger i veckan fram till loppet och sen ska jag baske mig unna mig massage minst en gång i månaden. It’s a promise! 

Skönt i alla fall att det inte var värre.

Kram Mamman  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.