Elsas Dagbok

Oroväckande 

Godmorgon fina!

Igårkväll när pappan var borta så dansade Elsa och mamman på bordet:) 

Mamman hoppade från bordet tre gånger men det började knaka så oroväckande att jag var tvungen att avbryta mina svanhopp till min och Elsans stora förtvivlan, hahahaha. 

    
 Vi är allt bra tokiga men livet blir ju roligare då:)

Idag har SMHI lovat kanonväder! Hoppas de håller vad de lovat, annars…;)

Jag ska ut på ett långpass och inget kan stoppa mig idag. Sen ska vi vara ute och grilla korv och leka i solen. Vi behöver all D-vitamin vi kan få! Vi kommer absolut att använda solskydd i ansiktet, viktigt, viktigt! 

Nu kliver jag upp! Önskar dig en härlig lördag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Håkansson

    Bra träning med hoppa svanhop upp och ner :-) jag skulle också vilka blogga på loppi.se men tydligen måste jag vars blind eller något för jag hittar ingenstans där det står ”skapa blogg” eller liknande. Jag är gift 30 år, grsvid för första gången med en flicka som kommer i Juli. Vill ju kunna blogga här men hittar ej hur man gör. Tips hur man börjar blogga ? Skicka gärna länk så jag kan sätta igång. Jag hittar det inte alls :(

    1. Josephine

      Hej Johanna! Jag har för mig att man tyvärr inte kan blogga hos loppi längre:( Testa vimedbarn ! Jag tycker de har fina bloggar. Vimedbarn och Loppi jobbar hand i hand. Gå in på http://vimedbarn.se/wp-signup.php där kan du starta en blogg. Va kul att du vill börja blogga. Jag tycker det är så kul. Lycka till och hör av dig om du funderar över nått. Kramar.