Elsas Dagbok

Bensinen tog slut…

Godmorgon finaste!

Idag är som tur är en annan dag. En annan dag än igår.

Gårdagen lämnar jag härmed bakom mig. En dag när jag kände mig så jädrans trött. Du vet så där trött att om jag fått lägga mig ner och sova så hade jag somnat innan huvudet tagit kudden.

Jag tränade ett pass igår. På schemat stod 12×1 minutersintervaller med 30 sekunders vila mellan varje. Jag tror jag blev straffad för mitt mastodontpass i söndags för jag var helt slut. 

Meningen var att jag skulle köra ett styrkepass efter intervallerna men si de hoppade jag över eftersom bensinen i kroppen var slut. Istället körde jag magövningar och rörlighetsövningar i ett lugnt och behagligt tempo. 

Att lyssna på kroppen och våga lägga om ett pass är väldigt viktigt enligt mig och man måste  våga göra det när det inte känns bra. Annars är risken stor att man bränner ut sig och kanske får en onödig skada eller annat skit och det vill vi ju inte få. 

Idag är det vila som gäller och det känns skönt och mycket välbehövligt. 

Nu till nått annat:) Elsa hade ju sin efterlängtade gymnastik igår. Oj oj oj vad hon älskar detta. Det lyser ur hennes ögon av lycka och hon är så jädrans duktig.

Jag är så otroligt impad av dessa små människor som är så otroligt duktiga. De lär sig övningarna så fort att Usain Bolt inte skulle ha en chans mot dem, hahahaha. 

Igår klättrades det bland annat i ribbstolarma och det sa bara swish så var Elsa längst upp! Var nästan tvungen att ringa brandkåren som kunde ta ner henne, hahahaha. Tur att pappan var med som kunde plocka ner vår lilla apa.

   Krypa i tunneln är toppenskoj! 

Nu hoppas jag att jag är piggare idag. Annars får jag väl ta en stödvila på lunchen…

Önskar dig en härlig dag.

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.