Elsas Dagbok

Nu tar jag helg!

Godmorgon finaste!

Sitter uppkrupen i soffan under täcket med en stor kopp kaffe och skriver till dig. En skön start på fredagen. Jag tar minst en dag till hemma i lugn och ro för min egen skull. Jag får se hur det känns efter helgen. Känner jag minsta lilla så stannar jag hemma längre. Min hälsa är det viktigaste och nu sätter jag mig själv främst.

Det innebär också att jag kommer att ta en paus från bloggen i helgen. Jag kommer tillbaka, jag lovar för det är ju så jädrans roligt att skriva. Men i helgen ska jag vila min hjärna från bloggen och bara vara.

Nu på förmiddagen när dimman har lättat så ska jag ut i den härliga luften och inandas den underbara höstluften. Jag ska genomföra ett  löppass som innehåller löpning och löpstyrka. Det ska bli så skönt.

Köpte mig min allra första löpartidning igår. I den så stod det mycket klokt om löpning. Det som jag blev väldigt glad över när jag läste den var att jag tränar rätt. Jag har tränat efter min egen fantasi och mina förutsättningar och jag ligger helt rätt i min träning. Det känns så roligt och motiverande.

Många verkar sluta med att springa när vintern kommer. Jag tänker absolut inte göra det. Jag ska fortsätta. Så nu blir det att inhandla ett par löparskor med dubbar så jag inte ramlar och slår mig fördärvad. Är det för kallt för en löptur,  jag har en gräns på -10 grader då får jag göra nått annat. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Nu min vän ska jag hämta en kopp kaffe till och kura ihop mig under täcket. Jag önskar dig en fin helg. Kom ihåg att vara snäll men ta aldrig nån skit! Du är värdefull!

Kramar Mamman  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.