Elsas Dagbok

Jag visar också mina bröst! FUCK CANCER!

Nu är oktobermånad här och det innebär att kvinnors bröst uppmärksammas mer än vanligt. Det handlar om den jävlasatansskitsjukdomen bröstcancer.

Cancerfonden har dragit igång sin Rosa Bandet kampanj. ”Syftet med kampanjen är att finansiera forskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer, samt bedriva påverkansarbete”. (källa Cancerfonden)

13 kända kvinnor och en man visar i Klämkalendern sina bröst till förmån till att bekämpa bröstcancer. Alla intäkter som kommer in går till Bröstcancerfonden och syftet med klämkalendern är att du ska boka in en dag i månaden när du klämmer och känner genom dina bröst ordentligt för att kunna upptäcka avvikelser och få hjälp i tid.

Jag klämmer och känner på mina bröst dagen efter min mens är avslutat. Det är bra att ha en dag i månaden när du gör det för då glömmer du inte bort det.

Hur du ska göra för att lära känna dina bröst bättre och lära dig upptäcka avvikelser så kika in på Cancerfonden. Där kan du även titta på en film som visar hur du ska göra. TOPPEN JU!

Jag tänkte att jag ska inte vara sämre. Även om jag inte är en kändis så kan jag visa mina bröst. Jag är stolt över mina bröst. De har gett Elsa mat och jag känner mig kvinnlig i mina bröst. Jag undersöker dem en gång i månaden minst för att jag är rädd om dem.

Så här bjuder jag på en bild på mig och mina bröst. Tack fina Anna för att du tog bilden❤️

 
Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.