Elsas Dagbok

Ingen ström

Godmorgon fina!

Snart helg! Jo men det är det ju faktiskt! Så jädrans skönt! Vi pratade om det nalkande  fredagsmyset igår och det blir hämtmat på fredag och en massa mys. Vi ska inte göra ett knop utan bara njuta av fredagen ochvhelgens ankomst. 

Men nu är det ”bara” torsdag och vi har sovmorgon hemma hos oss Elsa och jag. Eller Elsa sussar än och jag är vaken. 

Jag jobbar eftermiddag idag. Ska iväg på ett grannsamverkans möte ikväll. Det blir skoj det. Jag tycker det är så jädrans roligt och givande att få åka ut till människor och hålla i en information. Berätta hur de kan skydda sig i sitt hem mot inbrott och mot bränder. Jag borde nog bli föreläsare;) 

Jag känner mig inte lika trött idag. Kändes bättre redan igår. Tror det hela handlade om att jag sovit lite för illa. Nu är jag tillbaka på banan igen! Det gillas! 

Från klockan 08 idag har vi ingen ström! Så vi får ha en mysförmiddag utan ström. Det ska vi nog fixa hoppas jag. Får se till att vi gjort det vi behöver ström till innan den försvinner. Brygga kaffe typ:) De ska tydligen göra något underhåll på elnätet för att det ska bli ännu säkrare. 

Igår körde jag för första gånger lååånga intervaller. Jag sprang på löpbandet på jobbet. Sprang 1.30 och vilade 45 sek. Gjorde detta 5 gånger. Det var riktigt härligt och jobbigt. Trodde faktiskt inte jag skulle tycka det var skoj men det var det. Får väl ta i ännu mer nästa gång så blir det mindre roligt, hihihi.  

Innan de långa intervallerna körde jag några kortare (säker mark liksom:) innan jag vågade mig på de långa. Sen avslutade jag med mage och benövningar. Imorgon fredag blir det långa intervaller igen. På’t bara kvinna:)  

Men jag tänker inte hoppa över träningen idag. Nä gymmet på jobbet kommer att få se mitt bekanta ansikte idag igen. 

 Heja mig!

Nu rattar vi igång denna dagen och jag önskar dig en fin dag. Krama någon länge idag. Kramas är ju så mysigt! Och du…tro på dig själv! Ta ingen skit och glöm aldrig att du är värdefull! 

Kramar Mamman 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.