Elsas Dagbok

Ett riktigt jädra skitpass!

Hallå fina!

Sjukdomen bloggtorka verkade vara rätt så kortvarig… Nu är jag tillbaka i alla fall för dagen.

Känner att jag vill skriva av mig lite…Hade ett riktigt jädra skitpass i löpspåret igår!

Igår efter jobbet skulle jag springa en liten snabbare träningsrunda inför loppet på lördag och känna efter hur kropp och knopp kändes. Solen sken och fåglarna kvittrade. Vädret var riktigt fint. Nästan perfekt springväder.

Jag skulle springa 5 km hade jag tänkt…Efter 200 meter kändes det som jag ALDRIG tränat förr. Det kändes som det var mitt allra första träningspass i livet. Allt kändes fel.

Mina nya skor glappade vilket de har gjort ända sen jag köpte dem, men jag har inte riktigt velat erkänna det. Nu erkänner jag! Solen kändes för varm, det blåste motvind i orkanstyrka (överdriver) och min kropp kändes allmänt tung. Inget kändes bra.

Jag blev både arg och ledsen. Jag fick t o m stanna för att gå emellanåt. Och i söndags sprang jag en mil med lätthet. SNACKA OM ATT DAGSFORMEN AVGÖR, eller också håller jag på att bli sjuk på riktigt…Hoppas på det förstnämnda med dagsformen.

På slutet blev jag så arg att jag började köra intervaller och då lättade det lite men skojäklarna glappade lik förbannat.

När jag kom hem var jag riktigt uppgiven. Mange peppade mig och sa att om genrepet gick åt skogen så kommer det att gå bra på lördag. Jag väljer att tro på honom. På lördag är jag på topp igen! Annars är det bara att gå.

Det var en person som sa till mig när jag nämnde detta med skorna att eftersom jag gått ner så pass mycket i vikt så kan det mycket väl vara så att mina fötter förändrats. Men halleluja tänkte jag, du har ju rätt, du är ju en Einstein! Varför har inte jag tänkt den tanken? Så till veckan ska jag iväg och prova ut helt nya springarskor. Det blir toppen det!

  En glad selfie tog jag i alla fall även fast jag var arg! Att le hjälpte ändå lite mitt i eländet….

Håll tummarna för mig att detta bara var ett riktigt jädra skitpass och att det går bra på lördag.

Ha en fin dag!
Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Kommer att hålla både tummar o tår ✊ Dagsformen varierar, det har jag erfarit många gånger, på mina prommis ar. Kram.o lycka till