Elsas Dagbok

Irriterande personer!

Brukar du irritera dig på vissa händelser som kanske inträffar emellanåt i ditt liv? Det kan jag göra…Undra om det finns någon som aldrig irriterar sig på något? Knappast tror jag. Och det finns absolut personer som irriterar sig på mig. Jag är inte fullkomlig även om man lätt kan tro det;) 

Så här kommer min irritationslista…

– När en person frågar flera gånger hur jag mår och jag säger att jag mår bra, men ändå fortsätter att fråga om det verkligen är säkert och inte nöjer sig med mitt svar. Nöj dig med mitt svar! Om jag säger att jag mår bra så mår jag bra. Och om jag kanske mår dåligt så väljer jag vem jag vill berätta det för.  

– När en person ena dagen säger att jag ser så pigg och fräsch ut och nästa dag säger att jag ser sliten ut. Mitt tips är att håll igen med det negativa och berätta bara det positiva. Det sårar…

– När en person står så nära i kön i mataffären att du inte skulle kunna lägga ett papper emellan. Du, kön kommer inte att gå fortare för att du vill krypa upp på min rygg! Jag brukar säga till när detta fenomen uppstår…

– Personer som säger en sak men gör en annan. Vänder kappan efter vinden. Du, det är inte speciellt charmerande att göra så och det slår bara tillbaka på dig själv. 

– Personer som säger A men inte B. Du, håll igen om du inte kan berätta hela sanningen. Du är inte ett dugg spännande. 

– När jag ger en komplimang och får till svar ” nej men den här tröjan är gammal” Du, jag frågade inte om hur gammal din tröja var, jag gav dig en komplimang för din fina tröja. SÄG TACK!

– De som inte förstår sig på högerregeln i trafiken och de som kör ”hackigt”. Ena stunden 80 km, nästa 40 km och därefter 110 km!  Du, läs på om högerregel och bestäm vilken hastighet du ska ligga i. 

-Jag stör mig på att jag stör mig på dessa saker, hihihihihihi.

  Kram J

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Så sant, vi har alla saker vi stör oss på. Men just nu, kommet jag inte på en enda sak, men det är väl gammeln som slagit till, minnet är så kort ibland