Elsas Dagbok

Kudden EXPLODERADE!

Godmorgon fina!

Skulle behövt minst en dag till ledigt. Jag är så jädrans trött efter en helg med för lite sömn…(Jädrans magsjuka) Men snart är det påskledigt! Och på långfredagen ska jag ha en efterlängtad sovmorgon. Hepp, hepp på den! 

Igår var vi med om en sjuk grej. Vi tvättade kudden som Elsa kräkts på och när vi låg och skulle vila på dagen Elsa och jag så hör jag en superhög smäll från tvättmaskinen. Trodde det var centrifugen på tvättmaskinen som drog igång så jag släppte det snabbt. 

När maskinen hade tvättat klart så gick pappan in för att ta ur den…Jag hör hur han säger ”men va fan”?

Kudden som vi tvättade hade fullkomligt exploderat! Så det var alltså den smällen jag hörde när jag trodde att tvättmaskinen börjat centrifugera. 

 Jädrans vad mycket innehåll det var i kudden! Vi plockade, torkade och dammsög tvättmaskinen! Och så skrattade vi gött åt eländet. Men hur i hela friden kan en kudde explodera? 

Nu ska jag åka iväg till jobbet i ottan. Ska köra ett intervallpass med styrka innan jobbet börjar. Pappan och Elsa är hemma idag. (48 timmars regeln efter magsjukan vettu) Hon har börjat bli snorig men vi håller tummarna att det inte blir nått mer…

Ha en fin måndag!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.