Elsas Dagbok

Trodde aldrig jag skulle säga det…

Godmorgon finaste!

Hoppas du hade en härlig fredag. Min fredag gick i ett. Elsa plockade fram alla saker, mamman städade undan, Elsa plockade fram alla saker, mamman städade undan…Och så fortsatte det hela dagen tills hon somnade som en stock strax efter 19.

 Vattenlek är så roligt tycker Elsa! 

Hon sov knappt en halvtimme på dagen på grund av den där jädra hostan. Schas sa jag, schas! Jag var rätt slut när hon somnade på kvällen och det med all rätt;) Satte mig i soffan och njöt av att vara själv en stund. (Pappan och hans kompis bastade) 

Igår längtade jag så jädrans mycket efter att det skulle bli lördag! Och nu är det ju lördag så nu kan jag sluta längta.

Jag längtade tills idag eftersom jag ska ut på ett långpass idag. Ska springa ner till stora vägen och tillbaka. Det blir 14 km. Åh så skönt det ska bli att få ta på sig träningskläderna, gå in i min bubbla och bara låta benen springa på. Trodde aldrig jag skulle säga det men jag älskar dessa långpass.  

 Bilden är från häromdagen när jag körde intervaller. Happy girl!

Nu blir det godfrulle. Ha en härlig lördag!

Kram Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att Elsa är så pigg o mamman oxå
    Jag blir riktigt Inponerad, av att du orkar med ett sånt pass , du ska göra idag . De e ganska mycket uppför när du ska hem, tack o lov att det blir nerför från Sehlbergs. Lycka till.

    1. Josephine

      Hallå! Tack vad snäll du är! Passet blev inte idag på grund av andra trevligheter som kom emellan:) Men jag kör det imorgon istället! Då får jag ju längta en dag till;) kram