Elsas Dagbok

Pain is just temporary! 

Godmorgon fina!

Vi var som sagt hemma igår eftersom Elsa kräkts. Nu har det gått mer än 48 timmar sedan sista kräkan så nu kör vi! Det känns skönt att det är över för denna gången. 

Igår så tog vi en springrunda, Elsa och jag. Mamman sprang och Elsa satt nöjt i sin vagn. Jädrans så tungt det är att springa med vagnen när Elsa sitter i den. Snacka om bra träning. 

”Pain is just temporary” är ett uttryck som jag verkligen gillar. Det kan kännas tungt precis under träningspasset nån gång men va tusan det går ju över och när passet är slut så är känslan helt oslagbar. 

Underbart väder var det också! Kändes som om våren var här.

Vi hann även med att leka med playdohdeg. Det gick bra tills Elsa åt en bit av degen och den fastnade mellan tänderna. Då skulle hon snabbt iväg och borsta tänderna, hahahaha.  

 Sötaste clownen❤️

Nu ska jag upp och köra tre rörlighetsövningar som jag börjat göra på morgonen. De tar tillsammans tre minuter och de är så jädrans skönt. Kroppen väcks till liv och stelheten i kroppen försvinner. 

Ha en jättefin dag! Du är värdefull.

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Ge mig dom övningarna genast! Försökte mig på någon solhälsning imorse men jag är ju stel som ett kylskåp, på riktigt! Kändes som att jag skulle knäcka av ryggen :P