Elsas Dagbok

KAN SJÄLV

Jag skriver KAN SJÄLV med stora feta bokstäver för det är precis vad Gogrodan Elsa kan. Hon KAN SJÄLV hon :)

Hon vill göra väldigt mycket själv. Äta banan, äta mat, tvätta sig, klä på sig vilket inte går så bra än, men hon vet minsann var alla kläder ska sitta. Hon är så jädrans söt när hon försöker ta på sig sina skor. Det går inte så bra än men att ta på sig mamma eller pappas skor det går bra det för de är så stora så där ryms hennes lilla fot med råge, hihihi.

Igår skulle hon prompt äta banan själv genom att skrapa loss små bitar med hjälp av en sked. Jag fick göra det till henne en gång och sen var det kört. Då skulle hon göra själv och jag fick banne mig inte hjälpa henne. Du kan ju förstå att det var banan både lite här och lite där.

Elsa 1Elsa 2

You rock my world!

Jag tycker det är underbart att se denna vilja hos denna fantastiska lilla individ men jag är fullt medveten att vi kommer att ha våra duster. Ser fram emot det, att få finnas där för henne och visa henne vägen samtidigt som hon får lära sig själv med stöttning av oss. Vet att jag kommer att få några fler gråa hårstrån på vägen och lite svettrinningar utefter min rygg:)

Var snäll idag men ta ingen skit!

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.