Elsas Dagbok

Vi hade ett dilemma

Vi hade ett dilemma eller hade vi det? Jag tror svaret var rätt självklart för oss utan det handlade om att ta beslutet. 

Det handlade om Gogrodans förskola. Vi står i omplaceringskö till en annan förskola på grund av att det tillhör hennes upptagningsområde och det är i det område hon ska gå i skolan senare i livet samt att många pratar gott om det.

Häromdagen ringde en person och erbjöd Elsa plats på den ”andra” förskolan. Ja, nej, men åh flög genom mitt huvud! Vi som trivs så bra och det viktigaste Gogrodan som älskar sitt föris och är trygg. 

Egentligen var inte beslutet så svårt. Hon blir kvar på sitt föris ett tag till, ett långt tag till hoppas mamman. Vi står kvar i omplaceringskö till det ”andra” föriset. 

Fördelar: Elsa är trygg och blir så glad när hon ser sitt föris, barnen och fröknarna. Mamman mår bra i hjärtat eftersom personalen är så jädrans bra.

Nackdelar: Vi chansar och hoppas på plats senare på det ”andra” föriset. Är egentligen inte orolig för det. Det kommer att ordna sig! Huvudsaken är att Elsa har det bäst och det har hon just nu❤️ 

  Full fart, sockan i ena handen och med ett leende på läpparna❤️

Kramar Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.