Elsas Dagbok

Testar min mamma!

Hej FINASTE!

Hoppas du har en skön dag. Vi har just ätit lunch efter en långpromenad. Jag sov så gott i vagnen. En timme blev det. Nu har jag ätit och sitter och leker med mina leksaker vid bordet.
Jag blir mycket arg när jag kastat ner dem på golvet. Mamma får verkligen höra när det är dags att plocka upp dem, hihihihi. Måste ju testa min mamma lite :)

Solen lyser inte idag men det är varmt och skönt ute. Mamma är glad över att det inte är gassande sol. Hon verkar trivas bäst då.

Förresten! Ni vet ju att jag inte gillat att ligga på mage, men nu har jag själv kommit på att det är rätt ok. OM jag får bestämma det själv. Så igår bestämde jag mig för att vända mig helt själv utan hjälp från mamma eller pappa från rygg till mage. Jag gjorde det flera gånger! Det var riktigt roligt och när pappa skulle rulla tillbaka mig till rygg så stretade jag emot, hahahaha. Mamma blev så glad så hade hon haft en direktlinje ut till alla i världen så hade hon ringt och berättat, hahahaha. Roliga mamma!

Och nu knackade det visst på dörren!!!! Vem i hela friden har hittat hit ut till skogen, hehehehe.

Gissa om mamma blev ÖVERRASKAD! De som knackade på var två kollegor och vänner till mamma. Åh så glad hon blev att de kom förbi på en kaffe. Spontant ska det vara :)

Vi hörs!
Kram Elsa och Mamman.

Jag leker! Photo belongs to J.Emilsson
Jag leker!
Photo belongs to J.Emilsson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.