Elsas Dagbok

1,2,3 Mamman tränar!

Godeftermiddag FINASTE!

Hoppas allt är bra med dig.
Vi trotsade vädret och gick vår långpromenad. Jag somnade och sov mina 30 minuter ( har börjat med det ) Jag sover lite längre på eftermiddagen istället, typ nu :)

Innan promenaden körde mamma sitt styrkepass och jag satt och kollade på henne. Hon ät rätt duktig tycker jag. Mamma räknar högt 1,2,3 osv. Det gör hon för att hon vill att jag ska vara med lite och så tror hon att jag blir mindre gnällig. Men hallå mamma!Så länge jag är mätt i magen och pigg är jag superNÖJD :)

Nu vill mamma att pappa ska komma hem. Då ska hon ta en långdusch. Hon kallar det egentid. Jag ska busa med pappa tänkte jag. Han har skägg som killar lite skönt, hihihi. Tittut ska vi också leka. Det gillar jag :)

Mamma ser fram emot att kolla resor med pappa till Kreta. Hon har redan kollat ut braiga hotell så det är bara att välja. Ska bli väldigt spännande att åka bort på äventyr.

På tal om äventyr. Imorgon ska jag och mamma på kalas till Ellen. Hon bor i Gävle. Det ska bli jättetrevligt. Mamma längtar! Vi berättar om kalaset imorgon.

Hoppas DU får en fin kväll och glöm INTE bort att du är VÄRDEFULL.

Kramar Elsa och Mamman

20140509-135015.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.