Livat på torpet

Vad hände? Snart färdig?!

Hej fina!

Idag hade jag tänkt ”lyxstäda” övervåningen. Det mest otacksamma nämligen ungarnas rum. Men jag sitter nu och surar lite för mig själv över den där bokhyllan som inte finns. Är det bara jag som hakar upp mig på såna ”detaljer”? Jag har ju kommit på att det är vad som fattas inne på bönans rum.

Så istället tröstshoppade jag julklappar och därmed är jag snart färdig. Vad hände? Det är inte ens första advent och jag är snart f ä r d i g?!

10365805_291515621058196_7767247515066669580_n

Maileg och sonny angels. Jag är GLAD över att bönan älskar båda delarna. För dom har väckt samlaren i mig. Livsfarligt. Tips! Uppge kod ”ide2014” inne hos lekvira och få fri frakt. Har däremot ingen aning om hur länge det gäller.

Bajsspelet. Det spel som Tore pratar om jämt. ”Hamnar man på brun ruta ska man prutta, hamnar man på gul ska man låtsas kissa”. Grabben har koll på spelet trots att han aldrig har spelat det. Så det kändes som ett självklart spel till grabbarna. Tips! Inne hos cdon så kostade det bara 129 kr.

Och så minecraft i alla dess former. Både bok, lego och smågubbar. Grabbarna kommer att älska tomten extra mycket i år. Tips! BR-leksaker har lanserat LEGO minecraft som säljs exklusivt där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara K

    Här blir det också lite Minecraft-grejer.. Beställde sånna gosedjur från Ebay 😛 Får se om det blir nåt Minecraft-lego också. Bajsspelet har Jonah sen tidigare och det är riktigt kul, vi har spelat det mycket – roligast är att man får låta prutt- och kissljud haha 😉

  2. Camilla

    Försöker ta julkort varje år, men insåg ifjol att det blir knepigare med två kids som ska titta in i kameran samtidigt! Så perfekt få en gratis fotografering som jag var på igår, då fick nån annan göra jobbet..mohahah!

    ALltså, Minecraft..så jädrans dyrt.. Sonen vill ha M-lego, jag smäller av så dyrt det är!

  3. Fröken M

    Perfekt ju !! Här spenderar jag mest pengarna på inredningsdetaljer som JAG vill ha ! 🙂
    C undrade om jag var galen som beställde en dörrskylt för närmare en femhundring igår,
    men jag unnar mig ju sällan något annat så det var jag värd…
    Bajsspelet lät kul… Det kanske man skulle köpa till V !
    Kram

  4. Anna - Vitt eller svart

    Jag är på gång men inte klar med mina ungar. Problemet om man blir klar för tidigt är att man kan råka köpa lite extra eftersom det finns så mycket tid kvar till jul… Problem och problem, det finns ju ingen unge som skulle klaga. 🙂

    Här är det också Minecraft som gäller, åtminstone periodvis och bajsspelet tänker jag aldrig introducera. Liten vill nämligen att vi läser Bajsboken som godnattsaga?! Jomen det är ju mysigt. Att lära sig den utantill… Kan nämna att det inte var jag som köpte den även om man kan lägga en stor del av sin prydhet på hyllan när man fått barn. Prydhet? Prydnad?!

    Städning, ja folk utan barn borde ju ha hur rent och fint som helst hemma eller hur? 😉

    Ska bli spännande att se lite före och efterbilder om du tänkte göra så. 🙂

    Kramkram fina du!

  5. Camilla

    Vad skönt! Jag har inte ens börjat. Måste börja spåna lite tror jag, särskilt till kusinerna. 12-åringen vill dock enbart ha pengar säger han, men trist ge sånt! Fast lättsamt 😛

  6. Victoria

    Själv försöker jag begränsa hur många julklappar som jag ska ge till barnen. Köpte en del födelsedagspresenter i Ullared och vill gärna slå in allt nu men jag försöker begränsa mig lite 🙂