Var tog helgen vägen? – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Var tog helgen vägen?

Var tog helgen vägen? Den kom och försvann lika fort …

På lördags morgon packade jag in ungarna och drog på loppisar. Jag ä l s k a r att alla tre verkar ä l s k a loppis lika mycket som jag. Inget tjat och inget gnäll. Alla fyndade något billigt. Och vi alla var nöjda.

wpid-IMG_20150711_121837.jpg

En docksäng för en tjuga. En tjuga liksom! Där kommer bönans dockor att sova gott … 

wpid-IMG_20150712_112824.jpg

Ett doktorset också för en tjuga. Hela familjen är nu noga undersökt och fått sprutor, mot vad var däremot lite difust.

Sen direkt vidare för att titta på raggarbilarna på byn. Veteranbilsdagen har en bra inverkan på byn. Strålande solsken, glatt humör och tydligen besöksrekord! Dessutom fick vi åka några raggarundor på kvällen! Bönan gjorde verkligen succé också hennes första tur i stooor amerikanare, hon vinkade och gjorde slängpussar till ALLA vi mötte.

Igår hade vi besök och jag testade en bodywrap, en detox gjord på naturliga ämnen som gjorde att mitt midjemått minskade med 2 cm medan vi drack kaffe och pratade. Lika galet som det är sant! Måste nog köpa hem ett jätte gäng ….

Men det var om i helgen. Idag har sambon gått på semester vilket vi firar med en shoppingdag!

vad hittar ni fina på idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.