Livat på torpet

Imorgon ska vi upp och mjölka

På tok för sent lyckades vi schasa alla ungar i säng, mackor till frukost är gjorda och kaffebryggare är laddad.

För imorgon ska vi kliva upp klockan HALV SEX för att mjölka getter! Inte våra, men är man getnörd som jag blir man liksom glad över att få fara till en mjölkbonde bara för att se hur det går till. För jag har liksom sagt att i mitt nästa liv ska jag bli bonde. Jag övar liksom bara i det här.

Läste faktiskt för ett tag sen att det är inne att ha get. Tänk att man ibland lyckas följa modet. Men helt ärligt, tillsammans med en get kan man inte ha tråkigt  …

image

image

image

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.