Fyra favoriter – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Fyra favoriter

Regnet öser ner ute och jag gör det man gör bäst såna dagar. Fönstershoppar på nätet. Och mitt i denna ljusa årstid så är det visst lampor jag tittar på?! Skyller på vädret (som man alltid gör), för är det bara här det känns mer som höst än sommar?

Här är i alla fall fyra lampfavoriter som jag gärna skulle vilja ha på torpet …wpid-ABM_1432036742.jpg

1. Den här fönsterlampan hade passat i vårt gamla vardagsrum. Det rum som numer får utstå min retro sida. Här inne hamnar mina retro loppisfynd som jag egentligen inte vet var jag ska ställa. Dessutom är jag svag för det som är diamantformat.

2. Den här lampan får mig att tänka på mormor och morfar. Sånt gillar jag. Dom hade en golvlampa som gick i den här stilen. Känns också som att den skulle fylla ut vårt vardagsrum på ett bra sätt som fortfarande efter ett år är ganska kalt.

3. En ananaslampa. Känns bara som ett måste-ha-lampa. Behöver nog inte säga mer om det. Jag har bara en sån relation till ananas.

4. Känns som att den här lampan är gjord för vårt sovrum som både är ljust, lantligt och romantiskt. Dessutom skulle julstjärnan som fortfarande hänger där (!!) behöva bytas ut.

alla lampor finns att köpas hos belysningsdesign.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.