Livat på torpet

Döpt efter en prinsessa

Godmorgon fina! Pratade med sambon och det var på riktigt synd om han igår. Efter några drinkar så ville han på spa, men ingen annan. Så han fick basta och bubbla själv. Dessutom var han tvungen att äta hotellfrukost nu..

Själv gjorde jag det bästa av situationen som gräsänka och ensamstående. Jag drack kaffe tillsammans med en fin vän medan våra ungar tröttade ut varandra. Sen beställde vi hem middag från pizzerian. Och så fick jag betämma helt själv över tvn.

Och så hämtade vi hem den här lilla godibiten som heter Sofia,döpt efter bönans favorit prinsessa …

wpid-IMG_20150422_164223.jpg(suddig bild som togs med en annan killing på ryggen)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.