Livat på torpet

Det kallas BRA start!

Vilken start på veckan!

1. Ett helt minus på vågen! Ändå ”unnade” jag mig både några lördagsgodisar, en glass och en tårtbit i lördags. Tjihoo! *highfivar mig själv*

2. Solen skiner, fåglarna kvittrar, hönorna kacklar, katterna spinner, hunden solar, ungarna kivas glatt och jag känner mig peppad till att göra allt! Både tvätta, skura, damma, putsa fönster och gå långa promenader. Nu kommer inte ens hälften bli gjort. Men ändå. Känslan finns där.

3. Ikväll är det me&i party på torpet! Äntligen! Torpet ska fyllas med fina kläder, fina vänner och busiga ungar! (bara sambon som kanske inte ser fram emot det lika mycket?)

risken finns att det här mönstret kommer att ruinera mig ikväll …

24

2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.