Livat på torpet

Loppi Blogbag ”1-åring”

Hade turen att vara en av dom som fått testa på Loppi blogbag med saker lämpligt för barn mellan 1-3 år (eller rättare sagt för barn mellan 1 och 7 år skulle jag säga…)

wpid-IMG_20141204_123808.jpg

Blogbagen innehöll: 

PIPMUGG från PHILIPS AVENT. Har faktiskt inte hunnit testa, men är en av sakerna som packas ner i skötväskan. En spillfri mugg är guld värd när man är ute på språng.

En BAMSE TIDNING för dom yngsta. Perfekt för 7-åringen att träna läsa i. Har jag tur kanske han kan köra högläsning för sina småsyskon samtidigt?

BARNKIT från FOLKSAM. Bästa kitet! Har redan en i skötväskan så den här får hamna i bilen. Nu är det (nästan) fritt fram att göra illa sig fast jag inte har väskan med.

KRÄM från ACO MINICARE. En extra fet kräm för torr hud. Den här tror jag nästan att jag själv lägger beslag på? Här hemma är det nog min hud som är mest torr? (<– vintertrött?)

SMAKPROV från CITROEN. Den här leksaken underhöll bönan en bra stund. Att stoppa in och ut den ur kartongen var hon nöjd med en bra stund medan jag pärlade. Bra betyg! Sen hamnade den på bilmattan.

GRÖT från SEMPER. Ätklar praktisk gröt i påse. Den försvann snabbt.

FRUKTRIS från SEMPER. Ett mellanmål som mättar och ger energi. Försvann också i ett nafs …

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.