Livat på torpet

Han är hemma igen

Sambon är hemma igen efter sin tripp till fjällhotell med jobbet! Förstå hur jobbigt han haft det. Han har måsta bada bubbelbad. Sitta och titta på bäcköringar som simmat i fjällbäcken som gått genom hotellet. Och måste äta dyra förrätter, varmrätter och efterrätter. Som han blev bjuden på såklart.

Stackars stackars han. Själv har jag mått alldeles förträffligt med potatispannkaka, våfflor, mina barn lekandes med andras barn, hockeyträning, mängder med kaffe, tjat om tandborstning, toalettbesök, blöjbyten och jagat en påhittig 1-åring.

wpid-IMG_20141127_134730.jpg

… och så har vi julpysslat lite. Typ i fem minuter. Och i brist på annan dekoration fick det bli socker i blomkrukorna. Verkar fungera det med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.